Bine ati venit pe situl Polysoft

CV Manager

CV Manager este un soft de recrutare si selectie de personal on line, o aplicatie web complexa de inregistrare, colectare si administrare a Curriculum Vitae.

Acest program este extrem de util:

  • Agentiilor de recrutare de personal (in acest caz aplicatia are 3 interfete: una pentru canditatii care isi inregistreaza CV-urile on line , una pentru angajatorul care-si cauta personal pentru ocuparea locului de munca vacant si una de administrarea intregii aplicatii, la care are acces doar agentia de recrutare);
  • Departamentelor de resurse umane din cadrul companiilor care doresc sa isi intocmeasca o baza de date cu CV-uri (caz in care aplicatia are 2 interfete: una pentru aplicanti si una pentru administrarea bazei de date).


Aceasta aplicatie va ajuta sa gestionati eficient procesul de recrutare a personalului, sa va formati baze de date cu clientii si cu locurile de munca vacante pe domenii de activitate. Prin partea de administrare a acestei aplicatii web se pot trimite e-mailuri cu texte presetate (solicitarea unor informatii suplimentare, invitatii la interviuri, transmiterea de contracte de munca etc.). Procedura de inregistrare a unui cont/ CV nou este foarte succinta si clar structurata. CV Manager este creat special pentru a face fata cu succes unui volum mare de date. Permite incarcarea unui numar mare de fisiere text, imagini si secvente video in orice format.

cvmanager


Cere oferta
back-button_ro

Share this post