fbpx

Optimizare SEO

Orice site devine profitabil atunci cand potentialii tai clienti il gasesc in primele rezultate in Google sau alte motoare de cautare.

 

De ce SEO?

Dupa lansarea unui site online sunt necesari o serie de pasi pentru a face site-ul companiei voastre cat mai accesibil unui numar cat mai mare de utilizatori. Un prim pas il reprezinta optimizarea site-ului in primul rand pentru cautarea prin Google. De succesul acestor operatiuni depinde performanta pe care o poate atinge un site in cadrul cautarilor dupa cuvinte cheie cu ajutorul motoarelor de cautare, rezultate concretizate in primul rand in pozitia ocupata pe diversele criterii, reprezentate de cuvintele cheie. Optimizarea site-ului aduce in mod sigur veniturile necesare acoperirii acestei proceduri, ii va creste in acelasi timp notorietatea, asigurand pentru viitor un numar mult mai mare de vizitatori si ca urmare creaza conditii clare pentru cresterea vanzarilor.

 

Iata cateva motive pentru care trebuie sa va optimizati site-ul:

 

  • In jur de 80 % dintre cei care folosesc motoarele de cautare nu trec de prima pagina de rezultate;
  • Peste 90% din vizitatorii unui site provin din motoarele de cautare Google, Yahoo, Bing etc.;
  • Optimizarea pentru motoarele de cautare este cea mai eficienta si mai ieftina metoda de promovare a unui site. Vedeti oferta noastra pe siteul specializat de optimizare: www.optimizare-seo-sem.com.
FaLang translation system by Faboba